Promotors (català)

castellano català euskera galego

Darrere d’aquest projecte estem un conjunt d’organitzacions que creiem no només en què cal generar i utilitzar energia d’una altra manera. També estem convençuts que és urgent canviar la forma de fer economia: la manera de produir i usar tot tipus de béns i serveis. Empreses de l’economia social, que pensem que l’economia ha d’estar al servei de les persones i no a l’inrevés, i que del que es tracta és de satisfer èticament necessitats i no d’acumular diners.

Som cooperatives d’energia neta com ENERPLUSGOIENERSOM ENERGIA i ZENCER i productors d’electricitat neta com ECOOO i VIURE DE L’AIRE. També participa en la Desolbediencia la Plataforma per a un Nou Model Energètic.

L’avantguarda del fer. Perquè creiem que no només cal posicionar-se críticament. També cal fer passes endavant. Actuar.

Ja ha passat el moment de denunciar la conducta de les empreses. Res canviarà realment fins que les empreses sorgeixin des de la pròpia ciutadania i estiguin al seu servei.

Per tant, donar suport a aquesta iniciativa i les seves propostes suposa també mantenir en vida a qui ha decidit plantar cara, en el seu mateix espai, als oligopolis. Ajudar al minúscul David, ètic davant colossos que encara ara, i cada dia que passa, segueixen fent-se més i més forts.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s