Ja n’hi ha prou! (català)

castellano català euskera galego

Volem lluitar eficaçment contra el canvi climàtic. Volem que el planeta i els drets de les persones es col·loquin per davant del benefici econòmic. El Govern, al dictat de l’Oligopoli energètic, acaba d’aprovar una reforma del sector elèctric amb un únic objectiu: reforçar el model energètic contaminant, perillós, centralitzat i malbaratador. És la llei del més fort i per això s’inclouen mesures tan irracionals com les següents:

  • Augment del 63% en el terme de potència (fix), quantitat que paguem a la nostra factura elèctrica encara que el consum sigui zero. Per què? Per fer menys atractives les mesures d’eficiència i estalvi.
  • Impossibiliten l’autoconsum elèctric. Es proposa la regulació més restrictiva del món, amb peatges desproporcionats i sense possibilitat de compensar kWh amb la xarxa, just quan ja és viable generar electricitat amb petites instal·lacions. Volen frenar el desenvolupament de les renovables a nivell domèstic i de la ciutadania! No volen democratitzar l’energia!
  • Acaben d’enfonsar les instal·lacions renovables existents que rebien un preu primat per l’electricitat produïda. Canvien les condicions econòmiques a persones que van invertir, amb la garantia del govern, una vegada que ja no poden fer-se enrere. Moltes de les instal·lacions acabaran en mans del SAREB (banc dolent), on l’Oligopoli forma part de l’accionariat,… Un frau amb la garantia de l’Estat.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s